Cosmos knjiga je mlada tvrtka za trgovinu, izdavaštvo i orijentaciju na područje pedagogije, psihologije i duhovnosti. Naš je cilj usredotočiti se na rast i razvoj čovjekova unutarnjeg prostora te ukazati na važnost prirode kao dijela ljudske cjelovitosti.

Mnoge tegobe današnjice, kojima prolazi gotovo svako ljudsko biće, uzrokovane su odvojenošću čovjeka od njegove esencije, što bi značilo da je čovjek zaboravio na postojanje svog ishodišnog stanja pa je predao svoje unutarnje resurse na korištenje izvanjskim silama. Budući da se odrekao svog unutarnjeg spokojstva, otuđio se i od prirode, pa zbog toga više ne može kontrolirati misli i osjećaje.

Naš planet trenutačno prolazi izazovnim stranputicama i svaki pojedinac koji preuzme ulogu svjetlosnog radnika od velike je važnosti za širenje kolektivne svijesti čovječanstva. Stoga vas Cosmos knjiga poziva da joj se pridružite u otvaranju čovjeka prema realizaciji svoje jedinstvene uloge na Zemlji  te njegovoj neraskidivoj zajednici s višim sferama kozmičkog beskraja.

Jednom kad postanemo svijest jedinstva, svijet će postati širi i ljepši u našem zajedničkom i jedinom domu – planetu Zemlji!

S ljubavlju 

Vaša Cosmos knjiga

Prijavi se na naš NEWSLETTER