Intervju s Daniellom Kordić  - za Astral pripremila novinarka: Ana Vukašinović

Intervju s Daniellom Kordić - za Astral pripremila novinarka: Ana Vukašinović


PLAVE ZRAKE SU SE PROBUDILE

ima ih svuda - njihovi glasovi glavni su inicijatori globalnog buđenja, a o njihovom ‘buđenju’ govori nam autorica knjiga psihološke i duhovne tematike, diplomirana psihoanalitičarkom i spisateljica Daniella Kordić, koja nam, ujedno i otkriva zašto se plave zrake baš sada bude, koja im je boja aure i koja im je misija i konačni cilj.

Djeca plave aure prenose informacije iz kozmosa preko srčane čakre jer samo ako su poruke procesuirane u srcu, riječi mogu odjekivati kolektivnim buđenjem. Plave zrake djelovat će sve dok se ne završi njihova misija ‘Zemlja’ - do ulaska čovječanstva u Zlatno doba

 

1.Što je Blue Ray i zašto se o tome kod nas tako malo govori?

 

Blue Ray, odnosno plave zrake pripadaju skupini duša koje dolaze na Zemlju iz mnogobrojnih planetarnih sazviježđa diljem galaksije. Njihova energetska polja vibriraju na izrazito visokoj frekventnoj liniji – zato ih i nazivamo plavim zrakama – obiluju iskrama snažnih svjetlosnih detektora koji im služe kao transformator ljudske svijesti. Dakle, njihov je osnovni cilj izbaviti čovjeka iz informacijske izolacije, osvijetliti njegovo galaktičko porijeklo te ga uključiti u kozmičko-evolucijski rast. Plave zrake djeluju iz samoga središta srčane čakre te na taj način rastvaraju kruta uvjerenja ograničene ljudske percepcije u višedimenzionalnu strukturu novoga svijeta.

 

O duhovnoj snazi plavih zraka nije se mnogo govorilo budući da su one postavljane i raspoređene na mjesta najveće Zemljine trodimenzionalne gustoće te je stoga njihov zadatak raditi u tišini. Dakle, plave zrake u svojim unutarnjim senzorima imaju ugrađen "vremenski kod" koji pokazuje točan trenutak uključenja u misiju "Zemlja", a to je, za mnoge od njih, upravo SADA.

 

 

2. Koliko ih je na Zemlji i može li se govoriti o nekom postotku? Odakle dolaze? U jednoj prilici napisali ste da su se ta posebna djeca počela spuštati nakon (tijekom) Drugog svjetskog rata na Zemlju kako bi dizala energetsku razinu planeta te da su zapravo stigla prije indigo djece.

 

Ove predivne duše počele su se utjelovljivati na pojedinim dijelovima Zemlje prije stotinu godina, međutim tek nakon Drugog svjetskog rata broj plavih zraka na planetu postajao je sve veći te se širi i globalno. Njihov glas bio je prvi kozmički vokal u našem solarnom sustavu, dakle plave zrake kreirale su čvrstu podlogu po kojoj su nešto kasnije koračale indigo generacije, a poslije njih kristalna i dugina djeca. Za nekoliko godina stižu nam i dijamantne skupine duša – one će biti predstavnici nove petodimenzionalne svjetovne stvarnosti.

 

Koliko plavih zraka trenutačno boravi na planetu? Onoliko koliko je potrebno za aktivaciju masovnog buđenja kojemu će prethoditi tzv. otkrivenje planetarne istine. Nakon velikog otkrivenja očekujemo isto tako veliki solarni bljesak gdje će odvajanje svjetova iz energetskih razina prijeći i na fizičke. Razotkrivanje i lociranje tamnih entiteta koji su eonima harali Zemljom već je, doduše, u tijeku no u godinama koje su pred nama na planet će nam stizati još veći broj informacija iz kozmosa. Njihovi će sadržaji omogućiti čovječanstvu razvoj jedne posve nove civilizacijske kulture. Riječ je o kulturama čija se perspektiva nalazi izvan iluzije linearnog vremena. Plave zrake ovdje, dakako, igraju vrlo važnu ulogu. One se dižu iz svojih dosadašnjih tihih utočišta te osvajaju svijet pokretom za slobodu. Takav je pokret utemeljen na Izvoru ljubavi iz kojeg je nastao život, a to je upravo mjesto otkuda nam dolaze ova bića. U tom će se procesu plave zrake osjećati "kao kod kuće", uživajući u konačnom povezivanju sa svojim kozmičkim domom, braćom i sestrama.

 

 

3. Koja je razlika između njih i primjerice indigo, dugine i kristalne djece?

 

Plave zrake, s obzirom na svoju misiju, umnogome nalikuju indigo djeci – i jedni i drugi smještani su u izrazito teške obiteljske situacije u kojima su trebale proći procesima oživljavanja svojih esencijalnih korijena, no ključna razlika im je u tome što su plave zrake dugo ostajale u zagušenim sredinama dok su se indigo djeca brže i glasnije izvlačila iz tamnih čahura. Plave zrake imale su teško iskustvo dugotrajne i intenzivne traume u obitelji; patnja i bol im stoga nisu strani osjećaji. No koliko god ih je život stavljao u izazovne situacije, plave zrake nisu odustajale od svog progresivnog usmjerenja, iskorištavajući svoj zahtjevan položaj na planetu za unutarnju realizaciju te uzdizanje iznad trodimenzionalnog Zemljina koncepta. One su tihi borci koji promatraju situacije iz pozadine, no kad dođe vrijeme za djelovanje, tada postaju gotovo nadnaravne.

 

Osim indigo i plavih zraka, na Zemlji imamo kristalnu i duginu djecu koja su za svoj zemaljski put odabirala osviještene roditelje pa stoga ona odrađuju nešto drukčiju misiju na planetu. Njihove lagane boje aure donijele su mir i ljubav na Zemlju; ona nisu trebala utjeloviti ljudske borbene karakteristike poput plavih zraka i indiga budući da im je obiteljsko okružje omogućilo širenje kreativne inteligencije kao nešto prirodno i posve normalno. Kristali i duge, stoga, vrlo lako prepoznaju odraz Bića u prirodi.

 

4. Koja im je svrha (misija) i kako će doći do nje (što moraju učiniti da bi uopće došli do saznanja da su oni Blue Ray)?

 

Budući da plave zrake odrastaju u izazovnim obiteljskim strukturama, one vrlo često odabiru zanimanja koja ih, u biti, ne ispunjavaju. Tek poslije, s prosvjetljenjem dolazi do preokreta: kako osobnog tako i karijernog. Stoga nije čudno vidjeti plavu zraku kako nakon procesa metamorfoze mijenja cijeli životni program. Napušta partnera/partnericu, ulazi u nov posao, seli se u drugi grad ili državu… I započinje život nadahnut kreativnim linijama autentičnosti i slobode. Prošavši dugotrajnom životnom dramom, plave zrake dobro poznaju pojmove poput: kontrola, manipulacija, obmana, zabluda, kleveta… I u konačnici oslobođenje! I zato će se njihov glas čuti prvi kada je riječ o planetarnom buđenju. One su vođe, pravi lideri motivirani srcem koji prepoznaju laž u istini i istinu u laži. Dakle do svoje svrhe odnosno misije, plave zrake dolaze procesom unutarnje transformacije. Jednom kad je tranzicija izvršena, u njihovim moždanim strukturama uključuje se "vremenski kod" (spomenuli smo taj pojam na početku teksta), a to je signal za djelovanje.

 

5. Zašto se sada bude, što je uzrok tomu, je li riječ o nekoj posebnoj konstelaciji? Koliko će "trajati" njihovo djelovanje?

 

Bude se jer je sada njihovo vrijeme. Blagoslovljene su bogatim životnim iskustvom koje je determinirano nizom dubokih i širokih spoznajnih elemenata, a to je upravo ono što čini utemeljenog i cjelovitog vođu. Plave zrake prenose informacije iz kozmosa preko srčane čakre jer samo ako su poruke procesuirane u srcu, riječi mogu odjekivati kolektivnim buđenjem. Mnogi svjetovni duhovni učitelji koliko god elokventni i rječiti bili, imaju blokadu u toj glavnoj čakri, pa često govore ono što sami ne osjećaju, služeći se naučenim znanjem. Takvi učitelji će u vremenima koja nam dolaze gubiti svoju snagu budući da grlena čakra koja nije povezana sa srčanom ne može iznositi kozmičku istinu.

Gama fotonske zrake svakodnevno se spuštaju na Zemlju, a dolaze izravno iz Centralnog Sunca – njihove moćne energije mijenjaju ljudski DNK što znači da se u mnogim ljudima budi taj "vremenski kod" koji s lakoćom može razlikovati laž od istine. Upravo zato plave zrake sada zadobivaju maksimalnu snagu. One će zamijeniti stara duhovna učenja te pokrenuti jednu posve novu generacijsku kulturu. Plave zrake djelovat će sve dok se ne završi njihova misija "Zemlja", dakle – do ulaska čovječanstva u zlatno doba.

 

6. Rekli ste da trenutačno iskaču izvan okvira (primjerice, ne žele se podrediti sustavu) i imaju snažnu potrebu mijenjati nešto u životu (spomenuli ste i potrebu za promjenom zanimanja). Po čemu se još mogu prepoznati?

 

Plave zrake izrazito su senzibilne i osjetljive individue – mogli bismo ih s pravom nazvati utjelovljenim anđelima. Imaju moć prodrijeti u osjećaje drugih, "biti u tuđoj koži" te duboko suosjećati s ljudskom patnjom i nepravdom. Njihova iskrenost i emotivnost često je meta manipulatorske zamke u koju plave zrake upadaju te se vrlo dugo ondje zadržavaju. Iako se iz zemaljske perspektive njihova priča čini poput paklenog kruga sveobuhvatne agonije, u duhovnim sferama ona ima svoj cilj i višu svrhu. Plavim zrakama bio je potreban taj "pakleni put" kako bi obuhvatile duboka znanja o 3D mentalnim principima koje će kasnije iskoristiti za iscjeljivanje, kako osobno tako i kolektivno. Pravi i veliki vođe prolaze vatrom, oni ne izbjegavaju ući u njezin plamen. A plave zrake upravo to čine! Prošle su plamenom, ugasile vatru i poput feniksa uzletjele sa zgarišta. I sada su spremne za sve moguće izazove koje će im dolaziti ususret za vrijeme Zemljine reorganizacije.

 

7. Možete mi, ako imate takav primjer, napisati kako Vi znate da je riječ o Blu Ray osobi, jeste li je ikad upoznali? Jeste li vi Blue Ray?

 

Jednom kad upoznate svoj unutarnji SveMir, onaj izvanjski, tada vam velikodušno nudi mogućnost da otvorite nepoznata vrata, a vaš je zadatak da prijeđete preko tog praga i uživate u zrakama novoga sunca. Zrake novoga sunca oživjet će u vama vaše telepatske sposobnosti i plava bića u trenu će vas moći prepoznati, baš kao što ćete i vi njih s lakoćom detektirati. I što je najvažnije, igrači koji se ljuljaju na niskim vibracijama od vas će bježati jer neće znati kako se nositi s tom golemom količinom vaše svjetlosti.

Ja sam unutar sebe obuhvatila plave zrake, ali i druge duše koje putuju višedimenzionalnim sferama, a kada sam postala njihovom saveznicom, moj izvanjski svijet dobio je novu boju, okuse i mirise. Zapravo, to više nije bio onaj stari svijet koji sam nekada poznavala – nego neka posve nova Zemlja.

 

8. Navedite karakteristike prema kojima se plave zrake mogu prepoznati!

 

Plave zrake su introvertne; kao djeca bila su vrlo tiha, trebalo im je duže vrijeme da počnu komunicirati s okolinom te izražavati svoju individualnost. Već od ranog djetinjstva imaju tendenciju upijati tuđe energije. Ova mila i nadasve plemenita bića također su u dječjoj dobi jasno viđala zvukove i simbole kojima su davala duhovno značenje. Sposobni su iskusiti situacije na razinama višedimenzionalnosti gdje se prošlost, sadašnjost i budućnost događaju istodobno. Takve osobine često ih vode u izolaciju i samoću. Mnoge plave zrake u mlađim godinama ignoriraju svoje duhovne sposobnosti jer se žele uklopiti u sustav i njegova društvena pravila, no s vremenom shvaćaju da ih nemogućnost izražavanja kozmičkih darova vodi u duboka nezadovoljstva. Jednom kad se prestanu iscrpljivati, odnosno internalizirati tuđe energije, plave zrake postaju ono što jesu i počinju transformirati vlastite energetske snage u kreativne i duhovne svrhe. Njihova visoka vibracijska frekvencija tada pogoduje iscjeljivanju i moćnoj transformaciji – jer nakon svega, oni jesu rođeni transformatori!

 

9. Mnogi su morali proći iskustvo teškoga djetinjstva, odrastali su s nesvjesnim roditeljima, transformiraju tu patnju u ljubav – je li to njihov krajnji cilj – širiti samo ljubav? Može li se ljubavlju podignuti svijest drugih, energetska razina Zemlje i, kako ste jednom napisali, "otvoriti multidimenzionalnost u okolini"?

 

Budući da je transformacija plavim zrakama, jednostavno, "u krvi", one ne stavljaju glavni fokus na svoju osobnu metamorfozu nego je njihov krajnji cilj primijeniti svoje iskustveno znanje na višu svrhu planetarne tranzicije. Dakle, naglasak je trenutačno na Zemljinu uzdizanju budući da plave zrake imaju u sebi sve potrebne resurse kako bi uspješno sudjelovale (i vodile) masovno buđenje. Teško djetinjstvo, neosvješteni roditelji, patnja i bol… Sve je to već posloženo u njihov čisti protok yin-yang energija te je uspješno integrirano u spokoj unutarnjeg mira. Plave zrake više se ne moraju nositi s izazovima čovjekove psihološke prirode. One su već odradile taj dio svoje misije te sada ulaze u energetske sfere petodimenzionalnih razmjera gdje djeluju u svom punom kapacitetu galaktičkog Bića.

 

 

10. Koja je boja njihove aure?

 

Okružuju ih najviši aspekti plavih boja budući da kroz njihovu, modru auru, prolaze prelijevanja raznih nijansa – od svijetle do tamnoplave, ali uvijek u kombinaciji s valovima ljubičastih.

Upravo im je taj parametar boja jedna od sličnosti s indigo bićima budući da i oni imaju sličan spektar.

 

 

11. Koji su izazovi i iskušenja za Blue Ray u životu, gdje su točke na kojima mogu pokleknuti? U odnosima, komunikaciji, odavanju porocima, u dugotrajnom trpljenju loših odnosa zbog svoje empatičnosti, u mogućoj izolaciji jer im ljudi vjerojatno govore da nisu kao drugi...

 

Iskušenja u obliku "padova i dizanja" na putovima plavih zraka, zaista je mnogo, kao i točaka na kojima su se spoticale; primjerice, u odnosima su izabirale narcisoidne partnere s kojima su preživljavale duboke izazove, ali istodobno i odradile svoj kozmički ugovor. Naučile su sve što su trebale naučiti u tim odnosima te iz njih izašle snažne i jake. U svojim unutarnjim dinamikama, plave zrake imale su zaista dosta posla budući da su njihovi psihološki obrasci bili vezani teškim generacijskim lancima žrtve i patnika. One su jednom i zauvijek prerezale te željezne okove karmičkih krugova i odaslale poruku novim generacijama: ”Patnja ovdje završava!” Plave zrake na svojim stazama oslobođenja nisu pale samo dva-tri puta, nego su padale gotovo pola svoga života. I zato ih nazivamo ratnicima svjetla koji kasnije dobivaju kozmička odlikovanja svjetlosnih radnika. Put prema Sebi, ovim je bićima bio posut kamenjem i trnjem, ali ona su njime hrabro prošla. Nisu odustala, iako su u mnogobrojnim životnim situacijama baš to poželjela, no neka sila, jača od njihovih fizičkih oblika, permanentno ih je gurala naprijed. I tako su male, tihe mačkice koje su istraživale svijet u pozadini blještavih pozornica, sada postale tigrovi s gromoglasnom svjetovnom porukom.

 

Da, točno; plavim zrakama uvijek su govorili da "nisu kao drugi". Tko god da im je to rekao, imao je pravo. Plave zrake nisu kao prosječna većina i nikada to neće biti. One su svjetlosna bića visokofrekventnih energija koja ispunjavaju misiju u sastavu Galaktičke Federacije Svjetla. Kao "čudni i neuklopljeni" svoj vrhunac na Zemlji doživjet će u trenutku kada i posljednjim zemaljskim skepticima postane jasno da smo na pragu vremena u kojem će samo "čudni i neuklopljeni" znati broditi sustavom na izdisaju, sustavom koji broji svoje posljednje godine na našem planetu.

Prijavi se na naš NEWSLETTER