Cosmos knjiga

Cosmos knjiga je mlada tvrtka za trgovinu, izdavaštvo i orijentaciju na područje pedagogije, psihologije i duhovnosti. Naš je cilj usredotočiti se na rast i razvoj čovjekova unutarnjeg prostora te ukazati na važnost prirode kao dijela ljudske cjelovitosti.

Mnoge tegobe današnjice, kojima prolazi gotovo svako ljudsko biće u nekom razdoblju svog života, uzrokovane su odvojenošću čovjeka od njegove esencije, što bi značilo da je čovjek zaboravio na postojanje svog ishodišnog stanja pa je predao svoje unutarnje resurse na korištenje izvanjskim silama. Budući da se odrekao svog unutarnjeg spokojstva, otuđio se i od prirode, pa zbog toga više ne može kontrolirati misli i osjećaje.

Naš planet trenutačno prolazi izazovnim stranputicama i svaki pojedinac koji preuzme ulogu svjesnog kreatora od velike je važnosti za širenje kolektivne svijesti čovječanstva. Stoga vas Cosmos knjiga poziva da joj se pridružite u otvaranju čovjeka prema realizaciji svog jedinstvenog potencijala te njegovoj neraskidivoj zajednici koju ima s prirodom, a samim time i s višim sferama svog postojanja.

Jednom kad postanemo kreatori vlastitog životnog obzorja, svijet će postati širi i ljepši u našem zajedničkom i jedinom domu – planetu Zemlji!

S ljubavlju

Vaša Cosmos knjiga

Provjeri ponudu knjiga